Gjør hva du frykter mest (Jenny Raquelle)
Add Om meg Kontakt Instagram Facebook

2

Gjør hva du frykter mestJeg ville reise verden rundt. Jeg ville skaffe venner og finne grunner til å le. Jeg ville leve lykkelig i alle mine dager med "the one". Jeg ville gjøre alt som jeg fryktet mest, men det ble ved tanken. 

Inntil nå nylig. Jeg har innsett at å sitte i den samme leiligheten, spise de samme tingene og ikke gjøre noe med livet ikke er noe for meg. Jeg vil leve et liv som er verdig! Spise god mat, dra på spa, reise, le og være den beste jeg kan være. Og det eneste som stopper meg, er meg selv! Samme gjelder for deg.. Du kan leve det livet du ønsker, så lenge du kan se løsninger i stedet for problemer. 

Jeg startet med å trene. Være den beste jeg kan fysisk, har hjulpet meg såå mye psykisk. Jeg føler meg bedre enn noen sinne. Jeg er i den beste formen jeg har vært på lenge, og elsker det! 

Jeg fortsatte så med å spise riktig. Jeg spiser ingen dyreprodukter what so ever, og er veldig lykkelig med det. Jeg spiser hva jeg vil, og hvor mye jeg vil hver eneste dag. Det finnes ingen anger, fordi det holder meg tilbake.

Mens jeg enda jobber med meg selv og finner nye løsninger på hvordan jeg kan forsterke hverdags-lykken, planlegger jeg små utflukter i hverdagen. Det er de små tingene jeg unner meg, som hjelper meg mest. Alt trenger ikke være så dyrt, gjør det vel?

Men det er en ting jeg må gjenta hver eneste dag for å få ting til å gå rundt... Jeg trenger ikke være redd for absolutt alt mulig. Jeg bekymrer meg alt for mye, og ønsker alltid bedre ting enn hva jeg allerede har. Jeg vil alltid ha mer, istedet for å sette pris hva jeg allerede har. Og det er dette som har holdt meg tilbake. Hvorfor skal jeg være redd? Jeg har ingenting å være redd for.Livet er herlig, du må bare jobbe for det ♥ • 19.09.2016 kl.17:59
  Word! Lev livet ditt :) <3
  19.09.2016 kl.18:10
  Elisabeth: Takk det samme! Livet er så viktig å sette pris på <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  hits